2009. június 18., csütörtök

Nagylevegő, napfény, víz. És zene.

Mától 3 nap zene Orfűn a Fishing on Orfű keretein belül Lovasi András szervezésében.
Aki akar sok jó zenét (pl. Kistehén Tánczenekar, PUF, Kispál sa Borz, Quimby, Kiscsillag, Péterfy Bori, Kaukázus, Zuboly, Csík zenekar, ...) irtó jó helyen hallgatni, közben egész nap a szabadban lenni, gyönyörködni a tájban és úszni a harcsák között a tóban, annak nyomás, még nem maradt le semmiről (bár a naaagy tóátugrásról már igen).
A legkifizetődőbb és legbiztosabb, ha mind a 3 napra berendezkedünk, sátorral. Nem tudom, idén hogy van, de tavaly nem voltunk egymás szájában, kényelmesen elfértünk. És szerencsére mind 3 nap szikrázó napsütés volt, annyira, hogy reggel 7-kor már a hőség miatt kellett kimászni a sátorból. Utána csobbantunk a tóban (ahol bazi nagy halak úszkáltak mellettünk), majd lecaplattunk a kedves faluba a boltba (ami elég kihalt volt, és az eladó néni-bácsi is megérne egy történetet), majd vissza a campingbe (az út mentén rögtön ott a dombos erdő), ekkor már elég éhesek voltunk és ettünk hamburgert, ami szintén a legnyereségesebb és legjobb étel volt, szerintem. Persze nem ilyen keksz nagyságú műízű mekdonalcos izé, hanem rendes, tápláló, zöldséges hamburger. Ha csinálnék, én is így csinálnám. A többi kaja se volt drága, a sör se.
Aztán 16 óra után jöttek a koncertek, színpadtól színpadig árkot ugorva futkároztunk, mert voltak koncertek, amik rögtön egymás után kezdődtek - de más helyen.
De hát tényleg nagyon jó 3 nap volt szabadsággal, élettel és végülis tök egyszerű dolgokkal.



(nem az én képeim)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése